Google Csoportok
A beiratkozás lehetősége a Silvavitae Természetvédelmi Egyesületbe megszűnt!
E-mail:
Csoport meglátogatása

Kilátás a Tapolcai-medencére a Kísérleti-erdő felső tisztásáról.Balról:Tóti-hegy, Gulács, Őrsi-hegy, Badacsony és Szigliget

Java is disabled in your Browser!
 www.silvavitae.hu

 

 

Vissza a főoldalra
Vissza a főoldalra

 

újdonságok az egyesületben Egyesületi újdonságok

Silvavitae Természetvédelmi Egyesület

 

A SILVAVITAE TERMÉSZETVÉDELMI EGYESÜLET számlaszáma (tagdíj, adományok ide utalhatók):

10400724-50526565-89801008

Az egyesület székhelye: 8311 Nemesvita, Szenbékü utca 1/a

Kapcsolat

 

 

A SILVAVITAE TERMÉSZETVÉDELMI EGYESÜLET TERVEZETT TEVÉKENYSÉGE

 

Az egyesület elsődleges célja a természetvédelem, viszont nagyon sok, ehhez kapcsolódó témakörben kíván tenni a fő cél elérése érdekében.

Nagyon fontos ezek közül a környezet (természeti, és mesterséges) védelme, harmonikus alakítása.
A természet része az ember is. Kapcsolata a természettel, saját környezetével nagyban befolyásolja életminőségét. Ennek a szemléletnek a terjesztése, fejlesztése szintén céljaink közé tartozik.


Az emberi közösségek, így a falu, város, és egyéb településformák épített, közösségi és más értékeinek megőrzése, formálása szintén a természetvédelem, és ezen keresztül az egyén érdekeit szolgálja. A természet védelme tulajdonképpen önvédelem! Nem önmagáért védjük a természetet, hanem saját önző érdekünk ez, mivel az emberi fajnak csak természeti környezetében van esélye a fennmaradásra.


Az egyesület céljait csak a különböző érdekű emberek , népcsoportok, népek összefogásával tudja elérni, ezért fontos célnak tekinti az országon belüli és kívüli kapcsolatok fejlesztését a közös célok elérése érdekében.


Tudományos, oktatási-nevelési tevékenységgel is fejleszteni kívánja a céljai eléréséhez szükséges tudás, szemlélet alakítását, fejlesztését.
Tenni kívánunk azért is, hogy más, hasonló tevékenységet folytató szervezetek, intézmények, hatóságok ne ellenfelet, konkurrenciát lássanak egymásbn, hanem közös célkitűzéseiket egyeztetve, hatékonyabban dolgozhassanak mindannyiunk érdekében.

 

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

 

Az egyesület tevékenységéről a továbbiakban itt is tájékoztatjuk az érdeklődőket . - Finanszírozási lehetőségek hiánya miatt az egyesület alapító elnöke 2016, 04. 28-án az ügyészségen kérte az egyesület megszüntetését.

kapcsolat: vita@silvavitae.hu

vissza a főoldalra

© Dr.Takács Géza, Nemesvita
vissza az elejére